Brevet @ Playground 16 Maj 10:30

Brevet

Musik från mitt rum – Brevet

Föreställningen ”Musik från mitt rum” utspelar sig på Jennifers flickrum. Där utövar hon sitt stora intresse – att skapa egen musik. På flickrummet finns två kompisar – Dur och Moll, som alltid har goda idéer och hjälper till när inspirationen tryter. Som till exempel när Jennifer måste göra en godnattsång till sin lillebror som inte kan sova! Jennifer tycker att man kan sjunga om vad som helst och det gör inget om man spelar fel. En låt kan handla om allt från att spela hockey till att kratta löv och se på teve. Ingen annan kan säga vad som är rätt och fel. Det är bara att prova sig fram. Och helst av allt, spela tillsammans med andra. Då kan musiken växa – från en by till en stad och från en å till ett hav.

Ålder: 6 – 9 år
Föreställningen spelas: Tisdag 16 Maj  kl. 10:30
Speltid: 30-40 min
Plats: Skolmattan / Djurgårdsgatan 13 Majorna
Info: erik@musikenshus.se
Pris: Utan kostnad/ Fri entré
Insläpp: ca 10 min innan
Boka biljett: i formuläret nedan – SLUTSÅLT
Välkomna!
Bokningen är bindande och du får en bekräftelse på att du har fått dina platser. 
(Fyll i alla fält, tack!)

FULLBOKAT


OM:
Playground är ett projekt som riktar sig till frilansande professionella musikgrupper som vill utveckla sin föreställning för att möta en ung publik. Här spelar grupperna för barn på förmiddagen och får coachning av en erfaren regissör eller dramaturg på eftermiddagen.
För skolbarnen fungerar föreställningarna som vanliga skolföreställningar och är på mellan 30-40 min.

Playground är ett samarbete mellan Skolmattan /Musikens Hus, Kultur i Väst, MCV – Musikcentrum Väst, Göteborgs stad Kulturförvaltningen och Musikalliansen.