Om Skolmattan

embryo

Musiken Hus en musikscen för barn och unga i Göteborg i samverkan med – enheten Barnkultur, Kultur i Väst, Musikcentrum Väst och stadsdelarnas samordnare i Göteborg stad.

Musikens Hus har sen starten, för 30 år sedan inte bara arrangerat för vuxna utan även haft populära barnarrangemang. Sen 2013 arrangerar vi ”Skolmattan” och har sen dess haft en mängd bejublade och uppskattade skolföreställningar.

Skolmattan presenterar bra barnkulturarrangemang på en kvalitativ professionell scen. Vi på Musikens Hus har många års erfarenhet av att jobba med arrangemang och produktion och här finns en modern och bra utrustning av teknik, ljus och ljud.

Vi driver Musikens Hus som ett kooperativ och har alltid haft en stark tillhörighet i det fria kulturlivet. Därför hoppas vi att kunna, inte bara presentera nationella och internationella etablerade grupper, utan även vara en möjlighet för många av de fantastiska fria musikgrupper som inte har en egen scen och vars föreställningar tex kräver en större lokal.
Kontakta oss gärna om du vill bidra med något eller vill ha mer information.

Hoppas att ni kommer hitta mycket intressant här framöver.

dog_spring
Hälsningar Erik